Tiny Bunny ! ✿*•.¸✫ᏁᎬᎠᎠᎽ ᏁᎪᎠᎥᎪ✫¸.•*✿: Things in my bag(2)

Sunday, May 8, 2011

Things in my bag(2)



1) Wallet.
2) Handphone.
3) Kunci bilik hostel.
4) Panadol.
5) Matric card.
6) Minyak angin.
7) Pin tudung.
8) Loose powder.
9) Tisu.
10) Pen biru.
11) Plaster.
12) Notes.
13) Gula2.

10 comments:

Azmira Yusoff said...

hehehhh . Jgn tinggal satu perkara ..

TUALA WANITA

eira said...

yeahhh~~

tanpe mereka2 dalam beg, rasa tak lengkap jer..

hihihihi.. :D

msredcheesecake said...

cik neddy,

typical content beg gegirl kan? kalau beg mama, add bby diaper, wet tissue...kekadang botol susu...heheee...beg msred la tu..

msred follow k...

Neddy Nadia Najib's said...

Azmira Yusoff : shhh.. jangan kantoi...malu lah.. :p sebenarnye mesti bawak tu time period,tp malu haih nak masukkan sekali dalam gambar :P

Neddy Nadia Najib's said...

eira: yeah.. kan kan kan :D wallet n hp tu yg penting tu >.<

Neddy Nadia Najib's said...

msredcheesecake: ngeheheh.. yeke ? aah kan,kalau dah jadi mama nanti ned msti cmtu :D dah xde da make up2 ni :D kih3. :) thanks :)

hakim said...

minx gula2 skit

mas saari said...

salam singgah sini... selamat berkenalan!

hehehehee...camtulah perempuan kan?
kalau boleh semua nak ada dlm handbag

nub said...

gula-gula m pop kah? haha

HaNa HoNeY said...

haha
blom tgk beg hna
ngan botol airnyer
memg kne bawak laaa...
sebb tuh suke bli beg besar2

Copyright © 2010-2011.Segala Yang Tercatat diatas semuanya Hak Milik Neddy Nadia Najib