Tiny Bunny ! ✿*•.¸✫ᏁᎬᎠᎠᎽ ᏁᎪᎠᎥᎪ✫¸.•*✿: Ape Nak Jadi Melayu sekarang!!!

Wednesday, March 30, 2011

Ape Nak Jadi Melayu sekarang!!!

Astagfirullahalazim..Sedihnya aku tengok Melayu sekarang ni..macam2 video dah terpampang sana sini.yaALLAH ya tuhan ku..berderau jantung aku bila aku tekan play,eh..aku bukan tengok video lucah atau blue..eh memang pun aku tengok..TAPI..maksud aku aku bukan sengaja nak layan ok!geligeligeli!kembang tekak aku..!xde niat pun.tapi aku tengok sikit/sekejap je. :'( menggigil tangan,badan aku... :'(

aku tekan link tu dari facebook..salah sorang friend dari fb post.dia letak caption yang membuat aku tertarik untuk pergi tekan link tu.then aku pun tekan la.tak caye? ni dia.lepas aku tekan link tu video tu terus play dengan autonye..erk..-.-' aku takde pulak nafsu tengok video tu.malah geli geleman ade lah ! budubudubudu.




Ya Allah... aku banyak berdosa padamu Ya Allah......
ampuni dosaku Ya Allah...
aku takut padaMu Ya Allah...
ampuni juga dosa seluruh saudara-saudaraku di dunia yang fana ini ...
Ya ALLAH seringkali aku alpa padaMu...
Tapi setiap hari juga kau beri peluang untuk aku hidup di bumi Mu Ya Allah... memberi rezeki kepada ku Ya Allah.. Setiap hari hamba Mu ini memikirkan untuk bertaubat & berubah,
tapi hanya di hati...Ya Allah Kau bukakanlah pintu hatiku ini untuk bertaubat kepadaMu Ya Allah..
Kau bukakan hati ku untuk berubah dan berubah..
Ya Allah kumohon syafaatmu... Ya Allah Bantulah Ya Allah.... Amin

kepada mereka kat luar sana.bertaubatlah..sebelum terlambat..
sesungguhnya Allah maha pengampun, dan Maha menerima taubat...
yakin la pada diri sendiri..

ALLAH tidak pernah melupakan kita , tidak pernah . sejahat manapun manusia tu ,
sekiranya dia benar-benar menyesal akan perbuatannya dan bertaubat, ALLAH akan mengampuni dosa hambanya tanpa syarat lagi
Allah berfirman yang bermaksud: "Nescaya Allah mencintai kamu dan mengampuni dosa-dosa kamu."
(Ali-Imran:31)

PLEASE DONT EVER SAY "alah..enjoy lah dulu.nanti aku taubatlah.."
nauzubillah..itu pun kalau sempat..kalau tak sempat macam mana?
bila2 je Tuhan boleh cabut nyawa kita..Nauzubillah..kita tak tahu kita "pergi" bila..
dalam tidur ke,tengah berjalan ke,kena langgar ke,accidents ke..nauzubillah...:'( aku takut..

8 comments:

mysara said...

btul! klu xsempat nk taubat, cm ne kn..

hakim said...

tak penah nampak pon link ni..oops...curious plak..haha

Neddy Nadia Najib's said...

mysara:tu la takut tu T_T

Neddy Nadia Najib's said...

hakim: curious sal vdeo tu ke?! nak usha lah tuh ! :D

Dyla Dilly said...

tkut juge :(

hakim said...

agak2 la,xde keje nk layan porn ni

Hansyirah Takezur said...

tu la pasal.. orang Melayu makin menjadi2..
kalo tengok kat mne2.. ramai je Melayu yg seksi-meksi lebih drpd bgsa lain..
totally hummiliating.. melayu kn mostly islam, bukan just mmalukan nama melayu tapi agama sekali..

Hazrina Erin said...

mintak dijauhkan~T_T

Copyright © 2010-2011.Segala Yang Tercatat diatas semuanya Hak Milik Neddy Nadia Najib