Tiny Bunny ! ✿*•.¸✫ᏁᎬᎠᎠᎽ ᏁᎪᎠᎥᎪ✫¸.•*✿: An Idea bagi Hadiah boyfriend/girlfriend

Saturday, December 18, 2010

An Idea bagi Hadiah boyfriend/girlfriend






ramai sgt kt fb tnye nak bg hadiah ape tok bf/gf korg kn? lbh2 lg c pyqa piko tu..wahehe..yg penting hati kena ikhlas yaw! :)

utk si awek:
  • Selendang *jgn la korg bg slendang yg striking pnye mcm kuning terang. =/
  • Gelang funky *mcm colorful gitu.
  • Gelang Silver *wuiks.namo bg gelang emas celup plk -.-
  • Bear *tomeynye!!
  • T-shirt
  • Kad *korg tulis la ayt2 romantik skit dlm tu,ni x,jangan la just tulis to:blablabla n from:blablabla je..wadehek!
  • Coklat *klu blh bg la yg menarik sikit ke.
  • Bunga *ak x pnh pun dpt -.-
  • Mug *yg girly2 kn cntik :)
  • Cupcake *bli je kt luar.brape la sgt.
  • Diary book *yg girly2,jgn la bg yg formal sgt -.-
  • Buku2 Motivation :) wah2...soleh pkwe korg..
  • Sandal *jgn plk korg bli sandal bwk ke jamban! kedeks sgt..=/
  • Lampu tidur
  • Perfume.
  • Music Box *ak suka! x pnh dpt.zzz
  • mcm2 lg la...haa..idea2 kt ats ni semua ak rase x lari bajet..:)
____________________________________________
for jejaka..; *utk laki ni ssh sikit nak bli.da la mahal -.- HAHA

  • Tie.
  • T-shirt.
  • Coklat.
  • Bear.
  • Rabbit yg hidup tu *kasi buli skit sruh dy jage!haha.nnt saya bg "awk" k..wahaha
  • Perfume.
  • Deodorant.
  • Kad.
  • Jam tgn.
  • Jam.
  • Ikan hidup *olo..romantiknye..*weh! jgn bg ikn kembung plk suh dy bela!bg la ikn emas ke,ikn laga ke,ikn2 hiasan la snng cite.
  • Kura2.*utk bg kt perempuan pun blh :)
  • Wallet.
  • Cap.
  • Mp3
  • Sweater
  • Shoes
  • Boxer. -.-
____________________________________________________________
*tips: bg la hadiah2 yg dia boleh guna or bawak kemana2.. :)

n lg satu letak la hadiah korg tu dalam kotak yg cantik2 yg ade ribbon k..grenti awek/bf korg shiok! :D hoho


ok ni je kot idea ak tok kongsikn tok korg.. :)
any idea just komen ok :) peace! ^^v

9 comments:

Azmira Yusoff said...

Thanks nadiaa , mira tgh plan ngn bg gift kat bf sbb annvsry kteorng yg first , kiteorng ney gila cikit , kalu ulang bulan pun kuar , n bg hadiah . tp selalunye mira lah dpt . coklat jee . coklat my fav . cadbury hazel nutt . ney tgh pkir ape nk bg diaa
dia ney seorang yg pakai brg brand jee
mcm jam nak yg beratus2 .. mmg sume jam dia 4rts keatas jee . baju pun cm2 , susah susahh . dia suke bende yg bleh gne selalu ... mcm tshrt ... kteorng dah berlambak .. sweater same , baju same . ... no ideaa laa ... bg cikit idea . heheheh ....

mardhiah ismail (: said...

wah so now i know what should i give my bf :)

ղεყძἶ [Nadia NurFatiha] said...

mira: wowow..brand meyh? susa tu :D kah3..nsb baek ehem2 nad x pki sgt brg2 brand ni.. (ololo...cian dy..)
coklat? i lovin it too :)
sweater,bju,jam da ade,so beli kan la dy erm...kasut? mp3..haa.laki kan suka mp3 :) blh bawak g mne2 kan :)

mardhiah :) : yah.. :) hehehe..mcm2 blh bg sbnrnye.tp kadang2 tu bila kite nak bg tu la tbe2 pula kita susah nak pikir nak bg ape kan ..huhu :)

Azmira Yusoff said...

hahahahha , yaa coklat my fav too :)
ingt nak belikan dia cupcakes ! hahaha
bg dia mkn jee

Azmira Yusoff said...

tlg buat somethngs tuk sy
g blog sy dulu

tajuk : SIAPA SAYA

http://azmiraazmira.blogspot.com/

nadzirah said...

info menarikss...salu buntu pale otak pikir nak bagi ape kat boy. penah pikir nak bagi brg cikai cam handkerchief lg tu -,-"

woot-woot said...

erk erk erk i nak boxer ! ahhahahahhahhahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahha


T______________T

zeera said...

nice tips la
hehehe :)
but dlm dilema nak belikan jam tangan or shoes utk si dia?
harga sangat mahal tapi kalau da sayang tetap nak bagiii

pyQa said...

nedd...aku nk bg abg body aku ikan laga....
ngeeee XD

Copyright © 2010-2011.Segala Yang Tercatat diatas semuanya Hak Milik Neddy Nadia Najib